Meest exclusieve selectie van gedroogde hammen & charcuterieWij werken met 100% maatwerk om een unieke selectie samen te stellen.

Van koude winters tot warme zomers. Van brasserie tot aan Michelin ster restaurants. Food Artist werkt enkel met maatwerk op het gebied van unieke charcuterie. van ambachtelijke producten tot gedroogde charcuterie met een twist.

Wij zorgen voor de allernieuwste trends en lopen daarom ver voor op onze concurrentie waardoor u meegaat met deze nieuwe trends.

Vraag nu een gesprek aan en begin aan een culinaire reis die eindigt bij uw op de menukaart.

Exclusieve charcuterie die u versteld doet staan

Wilt u iets neerzetten waar de sky de limit is? producten waar uw gasten het nog weken over zullen hebben? Dan raden wij u de exclusieve selectie van Food Artist aan. Charcuterie van het allerhoogste niveau. Zo hebben wij de Dolce zero: Dry aged rund die word gerijpt met cacao en Braziliaanse koffie of gedroogde charcuterie van de zeer unieke Gasconne varken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Food Artist eigenaar Rick de Moed

Ambachtelijke producten waarbij u echt bourgondisch zal genieten!

Naast onze exclusieve selectie van Charcuterie hebben wij ook de ambachtelijke collectie. Producten van lokale boeren met elk een prachtig verhaal te vertellen. Hoogwaardige kwaliteit voor een Hollandse prijs. zo werken wij samen met sint Amandshof waar de Belgasconne varkentjes vandaan komen. Dieren die leven in vrijheid en ruimte en waar het dierenwelzijn voorop staat en dat proef je! Food Artist haal zijn charcuterie producten uit Belgie, Frankrijk, Spanje, Italie & Hongarije.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met food Artist.

De beste cortador opleiding van de Benelux.

Bij Food Artist kunt u nu ook een echte opleiding volgen tot cortador de jamon. In samenwerking met onze Belgische partner Joka in Brugge bieden wij nu de cortador academie aan. Hier word alles uitgelegd op het gebied van gedroogde hammen en snijden cursisten een gehele ham op onder supervisie van Joka cortador Jose Cristobal Alvarez of Food Artist cortador Rick de Moed. Bij het voltooien van het versnijden van een gehele ham krijgt de cursist een certificaat mee met het behalen van een bachelor de jamon. Na het behalen van de bachelor kunt u de officiƫle opleiding volgen tot uiteindelijk maestro Cortador de jamon.

Ook biedt Food Artist een masterclass aan op diverse opleidingen om alles uit te leggen op het gebied van het Iberico varken of Mangalitsa varken. Hierbij word alles verteld over de oorsprong van het varken, de kweek en opvoeding van het varken alsmede ook gastronomische toepassing met de gedroogde hammen.

Voor meer informatie kunt u het best telefonisch contact opnemen met Food Artist.

Contactgegevens

Laat u gegevens achter en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Food Artists
Rosweydelaan 38
3454 BN De Meern

0684129108
info@foodartist.nl

De naam wordt gebruikt als aanhef in communicatie e-mails

Naar dit adres worden e-mails gestuurd